Öka inspirationen och glädjen i teamet och företaget genom
personliga, interaktiva workshops och föreläsningar

Vill ni få in ny energi i organisationen eller i gruppen? Då kan en workshop vara något för er. Med en workshop tillsammans med mig får ni fylla på med nya insikter, lärdomar och inspiration!

Jag ger olika workshops och föreläsningar främst om stress. Det kan vara allt ifrån att titta på hur vi påverkas av stress, att lära oss att bättre hantera stress eller vad vi kan göra för att minska mängden stress i våra liv.

Idag är det ofta den digitala stressen som påverkar många. Detta är ett område som jag är mycket engagerad i. I mitt arbete ser jag hur detta ställer till det för många och blir en bidragande orsak till utbrändhet. Hur ser det ut på ert företag? Vad finns det för förväntningar och regler kring tillgänglighet hos er? Detta kan vara en stor källa till negativ stress för många i en omvärld där vi enkelt kan vara uppkopplade 24/7.

Föreläsningar varvas med aktiva övningar som uppmuntrar er till nya insikter om er egen och gruppens situation. Det finns naturligtvis utrymme för frågor och diskussion under workshopen.

Detta kan vara en fristående workshop eller så kan den fungera som en introduktion till att se över företagets policy kring tex digital tillgänglighet och hur den påverkar era anställda och deras stress nivåer. Workshopen kan då fungera som ett första steg för att i nästa steg ge varje individ ett antal egna coaching timmar kopplade till den individuella situationen.

Ni är välkomna att kontakta mig med era önskemål och idéer.
Några uppskattade workshops är:

  • Självledarskap
  • Hur vill vi hantera vår uppkopplade tillvaro (digital stress)
  • Öka din och gruppens effektivitet
  • Att hantera förändringar och osäkerhet
  • Kommunikation med respekt
  • More Potential – ett program för minskad stress och ökad balans på jobbet.                                        I samarbete med Helena Önneby

 

Här kan ni lyssna på en pod där jag pratar om digital stress

http://4good.se/sunshinepodden/89-petra-ervanius

 

Whatever you hold in your mind on a consistent basis is exactly what you will experience in your life.

Tony Robbins