Om Petra

Jag heter Petra Ervanius. Jag är diplomerad Coach, KBT terapeut (steg 1) och Ekonom med många års erfarenhet av att arbeta med människor i olika situationer, länder och kulturer. Med min gedigna erfarenhet hjälper jag dig och/eller ditt företag att se nya möjligheter, uppnå nästa mål, att utvecklas som person och som team.

Jag arbetade i många år med försäljning, marknadsföring och management för stora företag i internationell miljö. Främst har jag arbetat i London där jag under femton års tid arbetade inom både förlags och finans branschen. Miljön var högpresterande, tempot högt och det var stor press på att leverera resultat. Under hela min karriär har jag upplevt stress, knepiga situationer, inspirerande såväl som utmanande medarbetare och chefer. Jag har rest mycket, haft mycket ansvar, hårda deadlines samt ofta kämpat med balansen mellan arbete och privatliv.

Efter att ha vidareutbildat mig inom psykologi med inriktning på KBT driver jag sedan några år tillbaka en privat mottagning i Stockholm. Idag kombinerar jag mina erfarenheter inom näringslivet med mina erfarenheter som terapeut och arbetar som coach och KBT terapeut både med företag och privat personer.

Jag har alltid haft ett stort intresse för människor och är genuint nyfiken och intresserad av vad som driver oss människor, vad gör var och en av oss unika, hur kan vi förändra oss, hur kan vi använda mer av våra kvaliteter och förmågor? Den här typen av frågor är en naturlig del av mitt förhållningssätt till livet. Jag drivs av viljan att göra skillnad. Att hjälpa människor att leva sina liv fullt ut, att förverkliga sina drömmar och göra det bästa av just sitt liv.

Jag är en god lyssnare, har en stor portion empati och drivs av att stödja människor. Min stil brukar beskrivas som lugn och utmanande på en och samma gång. I möten skapar jag utrymme för reflektion och är bra på att hjälpa andra att finna nya lösningar och möjligheter utifrån sig själva.

‘Everything is figureoutable’